• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Trenet de Nadal

Trenet de Nadal

Com cada Nadal el barri de La Bordeta organitza el Trenet de Nadal

En l'època màgica de Nadal, el nostre estimat barri es omple d'alegria i esperit festiu. Aquest any, ens plau anunciar una campanya que portarà encara més llum i emoció als nostres carrers: el Trenet de Nadal del Barri!

Des del cor de la comunitat fins a les encantadores cantonades decorades amb llums tremolosos, el trenet recorrerà els carrers principals del barri, portant amb ell la màgia de Nadal. Serà un viatge ple de rialles, alegria i l'oportunitat de gaudir de les decoracions festives que els nostres residents han preparat amb tant d'afecte.

La campanya del Trenet de Nadal no només busca il·luminar els nostres carrers, sinó també unir la comunitat. Amb el seu alegre tintineig i llums brillants, el trenet es convertirà en un símbol d'unió i solidaritat en aquests temps tan especials.

A més de ser una atracció per als més petits, el trenet oferirà als residents l'oportunitat de compartir moments especials amb amics i familiars. Podràs gaudir d'un passeig relaxant mentre et submerges en l'ambient festiu que envolta els nostres carrers.

Volem que tothom participi en aquesta experiència única. Els negocis locals es sumaran a la diversió, oferint descomptes i promocions especials per a aquells que pugin al trenet. És una oportunitat perfecta per donar suport a les nostres botigues locals i gaudir al màxim de la temporada nadalenca!

Estem emocionats de veure com aquesta campanya es converteix en una tradició estimada pel nostre barri. Volem que cada resident senti la calidesa i la màgia de Nadal, i el Trenet de Nadal és la nostra manera de fer-ho possible.

Així que uneix-te a nosaltres en aquest viatge festiu. Pugi al trenet, riu, canta nadales i celebra la meravella de Nadal al nostre estimat barri. T'esperem amb els braços oberts i l'esperit nadalenc en la seva màxima expressió!