• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES

Sobre Nosaltres

Sobre Nosaltres

Sobre l'Associació de Comerciants de la Bordeta de Lleida

L’associació de Comerciants de la Bordeta, neix l’any 2000 amb la intenció de garantir la consolidació del comerç del barri i millorar la difusió i la promoció de la seva oferta de conjunt.

L’associació de comerciants de la Bordeta estem adherits als següents organismes : la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC) i a l’Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya (ABC).

L’associació de comerciants de la Bordeta és la principal xarxa de comerços de la Bordeta de Lleida.

Actualment tenim més d’un centenar de comerços en xarxa. Dintre de tots els establiments pots trobar els següents tipus d’establiments:

Acadèmies, Administradors de comunitats, Establiments d’alimentació, Establiments d’alimentació per a animals, Bars i cafeteries, Barberies, Establiments de compra i reparacions de bicicletes, Botigues de roba, Centres d’ensenyament, Centres d’estètica, Complements per animals, Copisteries, Fontaners, Forns de pa, Fotògrafs, Impremtes, Establiments d’informàtica, Joieries, Llaminadures, Llibreries, papereries, Moda i complements, Nutricionistes, Obres i construccions, Obres i hostelería, Pastisseria i cafeteria, Perruqueries, Establiments de material de pesca, Pirotecnia Merceries, Queviures, Quioscs, Restaurants, Roba per la llar, Sabateria, Serveis d’atenció a les persones, Serveis Immobiliaris, Tallers Mecànics, Tintoreries, Transports i excavacions

La Bordeta Associa't

ASSOCIA'T

Dins de l'Associació de Comerciants tenim com la màxima prioritat el vetllar pels interessos de tot el comerç del barri de la Bordeta de Lleida.

La Bordeta Associa't

QUÈ FEM

L'Associació de Comerciants de la Bordeta, pretén ser un vincle actiu entre els seus socis i l'Administració en la recerca d'objectius per al sector econòmic i comercial.

La Bordeta Associa't

SOBRE NOSALTRES

Des de 2000 promocionant el comerç del barri de la Bordeta i millorant la difusió de la seva oferta en tot el seu conjunt.