• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES

Associa't

Associa't

Associa't a l'Associació de Comerciants de la Bordeta de Lleida

L’Associació de Comerciants de la Bordeta de Lleida té com objectiu principal vetllar pels interessos del comerç del barri de La Bordeta. És per això que totes les persones que formen la Junta Directiva s’ocupen de tots els temes concernents al nostre gremi tan complicat i difícil en aquests temps.


Que et podem oferir?


Ofertes de empreses associades.

Campanyes de promoció comercial al llarg del any.

Informació puntual de tots els temes referents al comerç.

Pertànyer a una imatge corporativa “Associació de Comerciants de La Bordeta” ja coneguda entre els nostres clients reals i potencials.


També som la interlocució davant les Administracions Públiques amb la finalitat de defensar conjuntament els nostres interessos i resoldre els nostres problemes.

Facilitats pel comerç associat a l’hora d’obtenir subvencions públiques. També impartim Cursos de Formació GRATUÏTS en un horari compatible amb el comerç.

Cada una de les avantatges i serveis que ofereix PIMEC, estant associat, directament passes a beneficiar-te de tots els seus cursos i formacions.

La Bordeta Associa't

ASSOCIA'T

Dins de l'Associació de Comerciants tenim com la màxima prioritat el vetllar pels interessos de tot el comerç del barri de la Bordeta de Lleida.

La Bordeta Associa't

QUÈ FEM

L'Associació de Comerciants de la Bordeta, pretén ser un vincle actiu entre els seus socis i l'Administració en la recerca d'objectius per al sector econòmic i comercial.

La Bordeta Associa't

SOBRE NOSALTRES

Des de 2000 promocionant el comerç del barri de la Bordeta i millorant la difusió de la seva oferta en tot el seu conjunt.