• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES

Què fem

Què fem

Què fem a l'Associació de Comerciants de la Bordeta de Lleida

El nostre propòsit és aconseguir una plataforma de comunicació constant entre els associats que permeti calibrar les necessitats quotidianes dels empresaris de la Bordeta i buscar solucions adaptades a les nostres possibilitats. 

L’Associació de Comerciants de la Bordeta, pretén ser un vincle actiu entre els socis i l’Administració a la recerca d’objectius comuns que dignifiquin i enforteixin el sector econòmic comercial.

Ens encarreguem de coordinar, gestionar i fomentar els interessos generals i comuns dels associats davant l’administració i entitats diverses.

Vetllem pel prestigi del Comerç, impedint la competència il·lícita i deslleial, i l’intrusisme.

Facilitem l’intercanvi d’idees, els contactes i la col·laboració professional entre empreses i empresaris del sector del comerç i els serveis.

Intentem fomentar la formació tècnica i professional dels empresaris i dels seus empleats proposant cursos formatius o informant als associats sobre els programats per altres ens.

Informar i assessorar permanentment als associats, a través de les xarxes socials, correu postal o directament a la mateixa web. posant a la seva disposició una sèrie de serveis que l’ajudin en la seva activitat comercial i empresarial.

Mantenim relacions constants amb els organismes oficials, col·laborant amb ells en el que signifiqui un benefici per a l’Associació

Realitzem constants campanyes promocionals per tal de dinamitzar i desestacionalitzar el comerç durant la temporada d’hivern; i impulsar i afavorir el sector durant la temporada turística.


Calendari d’activitats:


Assemblea general (Febrer)

Viatga amb les teves compres (del 1 de Març al 31 de Març)

Mercadet (Setembre)

Posa a punt el teu cotxe (Juny)

Ruta de la tapa (Tot el cap de setmana del 13 de Juliol )

Trobada de socis homenatge als més antics i socis nous (23 de Setembre)

Descobreix els nostres establiments associats campanya de radio (1 d’Octubre al 29 de Novembre)

Encesa de llums de Nadal (29 de Novembre)

Campanya de Nadal (10 de Desembre al 6 de Gener)

Formació Cursos de formació destinats als professionals del comerç.


La Bordeta Associa't

ASSOCIA'T

Dins de l'Associació de Comerciants tenim com la màxima prioritat el vetllar pels interessos de tot el comerç del barri de la Bordeta de Lleida.

La Bordeta Associa't

QUÈ FEM

L'Associació de Comerciants de la Bordeta, pretén ser un vincle actiu entre els seus socis i l'Administració en la recerca d'objectius per al sector econòmic i comercial.

La Bordeta Associa't

SOBRE NOSALTRES

Des de 2000 promocionant el comerç del barri de la Bordeta i millorant la difusió de la seva oferta en tot el seu conjunt.