• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Tapisseria Angel Lerma

Tapisseria Angel Lerma

Descripció

Benvingut a la nostra tapisseria al cor del barri de la Bordeta de Lleida!


A la nostra botiga, la comoditat i l'estil es troben a cada racó. Oferim una àmplia varietat d'opcions per transformar el teu espai i fer-lo realment teu. Des de sofàs nous i retapisats fins a butaques, cadires, matalassos i somiers de primera qualitat, cada article està dissenyat per proporcionar confort i durabilitat.


El nostre equip d'experts en tapissos està aquí per assessorar-te i ajudar-te a triar els millors teixits i dissenys que s'ajustin al teu estil i necessitats. Vols donar nova vida al teu sofà preferit? Realitzem retapisats a mida, utilitzant materials de primera qualitat per assegurar resultats impecables.


A més dels nostres serveis de tapissos, també oferim una exquisida selecció de coixins i fundes nòrdiques per afegir un toc final a la teva decoració.


A la nostra botiga, ens enorgulleix la qualitat dels nostres productes i l'atenció personalitzada que oferim a cada client. Explora la nostra col·lecció i descobreix com podem convertir la teva llar en un espai acollidor i elegant. Estem compromesos a superar les teves expectatives i a oferir solucions de tapissos que perdurin en el temps.


Visita'ns avui i deixa que la màgia de la tapissos transformi la teva llar.

Horari

Dilluns a Divendres de 8h a 13h i de 16h a 19h

Dissabte TANCAT

Compartir a xarxes