• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Sara Alarcón Fotografia

Sara Alarcón Fotografia

Descripció

Hola!! Em dic Sara Alarcón i sóc la que dóna nom al meu estudi, he estat una enamorada de l'Art en totes les seves extensions, em vaig aficionà profundament a la fotografia quan vaig tenir la meva primera càmera rèflex (2009), en aquell moment vaig començar a veure el món d'una altra manera.


En acabar un curs de perfeccionament de fotografia l'any 2015-2016, amb el meu projecte PETITES AFICIONS centrat en la fotografia de nadó i les aficions dels seus pares, em va quedar clar que això era el que volia fer i vaig començar a especialitzar-me més i més en tot el relacionat amb la fotografia de maternitat i nadons.


Però la meva feina no es basa només en els nadons! M'encanta capturar tots aquells moments únics perquè els puguis guardar en imatges de tota la vida, amb el meu toc personal de màgia. Embaràs, família, nadons, parelles i molts més...


No estic sola al meu estudi del barri de la Bordeta de Lleida, des de l'estiu de 2022, la Carla està al meu costat, formant juntes un Equip! La Carla ha estat estudiant fotografia durant 4 anys, i l'he estat formant durant un any. Ella és l'encarregada de fer les sessions infantils i smash cakes. Adora els petits igual que jo, i això fa que els petits s'enamorin d'ella.


La Carla també s'encarrega de l'edició i postproducció de totes les sessions.

Horari

Dilluns a Divendres de 10h a 13h i de 17,30h a 20h

Dissabte TANCAT

Compartir a xarxes