• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Runrun Tapeo

Runrun Tapeo

Descripció

Benvingut al nostre racó de plaer gastronòmic al cor del barri de la Bordeta de Lleida! Som Runrun & Tapeo, especialistes en fer de cada mos una experiència inoblidable.


El nostre local, més que un simple espai, és un refugi acollidor on la passió per la bona cuina es fusiona amb un ambient càlid i proper. Des de primeres hores, t'animem a començar el dia amb els nostres esmorzars amb forquilla, una selecció única que et prepararà pel que ve després.


Durant la jornada, exploraràs un món de sabors en forma de tapes, la nostra especialitat. Des de les tradicionals fins a les innovadores, cada tapa és una obra mestra que reflecteix la nostra dedicació a la qualitat i la creativitat culinària.


Planejant un àpat amb amics o en família? Estem preparats per rebre't. El nostre espai és ideal per a grups, on podran gaudir d'una experiència gastronòmica única en un ambient distès.


A Runrun & Tapeo, la cuina és el nostre llenguatge i l'hospitalitat la nostra bandera. Et convidem a compartir, provar i gaudir. Cada visita és una oportunitat per explorar nous sabors i crear records que perduraran. Esperem tenir-te aviat amb nosaltres!

Horari

Dilluns i Dimarts TANCAT

Dimecres i Dijous de 07,30h a 16h

Divendres i Dissabte de 07,30h a 16h i de 18h a 00h

Diumenge de 08h a 16,30h

Compartir a xarxes