• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Restaurant Urgell

Restaurant Urgell

Descripció

Restaurant Urgell és el lloc perfecte on la tradició culinària es troba amb la calidesa del barri de la Bordeta. Ens enorgulleix oferir una experiència gastronòmica única que combina la qualitat dels ingredients locals amb l'art de la rostisseria.


En el nostre menú, trobaràs una exquisida selecció de plats que celebren la cuina local i les tècniques tradicionals de l'asat. Des de sucoses carns a la brasa fins a sabroses opcions vegetarians, cada plat està cuidadosament preparat per deleitar el teu paladar.


A més de la nostra oferta regular, oferim menús diaris que destaquen la frescor i varietat dels productes de temporada. També ens complau atendre grups i esdeveniments, oferint un ambient acollidor per celebrar moments especials amb amics i família.


Al cor del barri de la Bordeta de Lleida, ens esforcem per ser més que un restaurant; som un lloc de trobada per a la comunitat. El nostre equip amable i dedicat espera rebre't i oferir-te una experiència gastronòmica inoblidable.


Descobreix el sabor autèntic del barri al nostre restaurant i braseria. T'esperem amb els braços oberts i les graelles enceses!

Horari

Dilluns i Dimarts TANCAT

Dimecres i Dijous de 12h a 15,30h

Divendres i Dissabte de 12h a 15,30 i de 20h a 23h

Diumenge de 11h a 15,30h

Compartir a xarxes