• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Restaurant L'Arosa

Restaurant L'Arosa

Descripció

Benvingut a la nostra cuina mediterrània, una experiència culinària única al mig del barri de la Bordeta de Lleida, en la que gaudiràs de l'àpat. En el nostre restaurant, celebrem la riquesa i la diversitat d'aquesta tradició gastronòmica única, oferint plats exquisits i autèntics que són una festa per als sentits.


La nostra carta està impregnada dels sabors vibrants i saludables que caracteritzen la cuina mediterrània. Des del peix i marisc frescos fins a tot tipus de carns, l'oli d'oliva i les aromàtiques herbes mediterrànies, cada plat reflecteix la passió per la bona menjar. A més, oferim opcions vegetarianes que captiven la riquesa dels productes frescos i la creativitat en cada mossegada.


Ens enorgulleix oferir una relació qualitat-preu excepcional. Creiem que tothom hauria de tenir accés a una autèntica experiència gastronòmica mediterrània sense comprometre la seva butxaca. Ja sigui una vetllada romàntica, una trobada familiar o una celebració amb amics, el nostre ambient càlid i acollidor és perfecte per a qualsevol ocasió.


Acceptem reserves per a grups, garantint una atenció personalitzada i espai reservat per a la teva festa. És la manera perfecta de compartir moments especials amb els teus sergits estimats, envoltats de sabors que et transporten directament al cor del Mediterrani.


Al nostre restaurant la passió pel menjar saborós i la hospitalitat sincera convergeixen per oferir-te una experiència inoblidable. Vine i descobreix la riquesa de la nostra cuina al nostre establiment. Estem desitjant oferir-te una vetllada memorable, plena de gustos autèntics i moments encantadors. Fes la teva reserva avui mateix i deixa que la nostra cuina et porti en un viatge de delit culinari.

Horari

Dilluns a Dijous de 6h a 17h

Divendres de 6h a 00h

Dissabte de 6h a 00h

Diumenge TANCAT

Compartir a xarxes