• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Quatuor

Quatuor

Descripció

Des de l'any 1998, a QUATUOR oferim serveis d'enginyeria informàtica de programació i projectes informàtics de tot tipus, aportant valor afegit a l'activitat dels nostres clients.


L'any 2002 va obrir les portes LLEIDADIGITAL, al barri de la Bordeta de Lleida, la divisió dedicada a la venda i manteniment de maquinari.


Amb seu a Lleida, oferim servei a clients d'arreu d'Espanya i a les seves sucursals a la resta del món.


Som una enginyeria de programari amb una base tecnològica pròpia. Amb un coneixement sòlid en el sector de les noves tecnologies en la majoria d'indústries i sectors.


Les nostres propostes tecnològiques s'allunyen dels mètodes més tradicionals a l'hora d'abordar aquells problemes o tasques de difícil resolució. El nostre lema #outsidethebox ens permet anar un pas endavant amb un enfocament diferent i resolutiu quan parlem de l'aplicació de programari en les empreses i negocis.


Les nostres habilitats, des de l'experiència en tecnologia informàtica, ens permeten evolucionar, de manera positiva i a gran velocitat, en les diferents modalitats tècniques: disseny innovador, desenvolupament de noves aplicacions, gestió de servidors i xarxes, adaptabilitat a noves eines de desenvolupament tecnològic i identificació de talent en la resolució de problemes.

Horari

Dilluns a Divendres de 8h a 18,30h

Dissabte TANCAT

Compartir a xarxes