• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Pizzeria Imola

Pizzeria Imola

Descripció

Us donem la benvinguda al nostre racó italià al cor del barri de la Bordeta de Lleida. A la nostra pizzeria, ens enorgullim d'oferir més de 40 especialitats, des de les pizzes més clàssiques fins a creacions úniques que deleixen el paladar.


Les nostres pizzes no només són un festí pel gust, sinó una experiència autèntica de la cuina italiana. Utilitzem ingredients frescos i de qualitat, i cada pizza es prepara amb esmero per garantir un sabor genuí que et transportarà als carrers d'Itàlia.


No tens temps per quedar-te? No hi ha problema. Oferim un còmode servei de pizzes per emportar, perquè puguis gaudir de la deliciosa autenticitat italiana des de la comoditat de casa teva.


A més de les nostres famoses pizzes, també t'oferim una selecció de pastes fetes a mà. Des de les clàssiques spaghetti fins als raviolis farcits d'exquisideses italianes, cada mos és una invitació a gaudir de la riquesa de la cuina italiana.


Ens enorgulleix formar part del teixit local i ser la teva opció per a una autèntica experiència gastronòmica. Donem suport al comerç local i la proximitat, i estem encantats de servir a la nostra comunitat amb sabors que creen moments especials.


Vine a la nostra pizzeria i descobreix la autèntica cuina italiana amb un toc local. On cada pizza explica una història de tradició i sabor, i cada plat és una celebració de la riquesa culinària. T'esperem amb els braços oberts i un menú ple de delícies italianes!

Horari

Dilluns, Dimarts i Dimecres TANCAT

Dijous, Divendres i Dissabte de 13h a 16h i de 20,30h a 00,30h

Diumenge de 13,30h a 16h i de 20,30h a 00,30h

Compartir a xarxes