• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Piu Bella

Piu Bella

Descripció

Un oasis de Benestar al cor del barri de la Bordeta de Lleida!


Al nostre Centre d'Estètica i Salut, ens dediquem a proporcionar una experiència rejovenidora i revitalitzadora que abasta des de teràpies i massatges fins a rituals de benestar, dissenyats per nodrir tant el cos com l'ànima.


Descobreix la nostra gamma de serveis especialitzats, que inclouen estètica facial per ressaltar la teva bellesa natural, tractaments remodelants per esculpir la teva figura, opcions exclusives per a tractaments masculins i serveis personalitzats per a l'embaràs i el postpart.


Mima't amb les nostres manícures i pedicures d'alta qualitat que transformaran les teves ungles en petites obres d'art. A més, oferim tractaments làser avançats que et brindaran resultats duradors i efectius.


No només ens preocupem pel teu benestar durant la teva visita, sinó que també t'oferim una selecció exclusiva de productes de cosmètica, fragàncies i higiene personal per a que puguis mantenir la teva rutina de cura a casa amb la mateixa qualitat que experimentes al nostre centre.


En el nostre compromís de realçar la teva experiència, hem creat espais serens i relaxants on et sentiràs mimat des del moment en què creuis les nostres portes. El nostre equip de professionals altament qualificats està aquí per adaptar cada servei a les teves necessitats individuals.


Submergeix-te en un món de tranquil·litat i rejoveniment al nostre Centre d'Estètica i Salut. Esperem ser el teu refugi de benestar al barri de la Bordeta de Lleida! Reserva la teva cita avui i permet-nos cuidar de tu.

Horari

Dilluns a Divendres de 9h a 20h

Dissabte TANCAT

Compartir a xarxes