• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Picot Pastisser

Picot Pastisser

Descripció

El nostre racó de delícies, on la tradició i el sabor es fusionen per crear experiències irresistibles! A la nostra fleca pastisseria, ens enorgulleix portar-te el millor de la rebosteria artesanal, des de coques de recapte i orelletes fins a una exquisida varietat de brioixeria.


Cada matí, el nostre forn s'omple amb l'aroma temptador del pa recent fornejat, oferint una selecció que abraça tots els gustos: des de pans integrals i de cereals fins a baguetes cruixents. Ens esforcem per rescatar l'autenticitat de cada recepta, creant productes que et transportaran als sabors de sempre.


A més de portar-te el pa fresc a casa, et convidem a gaudir d'un ambient acollidor al nostre establiment. Què tal començar el dia amb un cafè i una selecció de les nostres delícies recent fetes? El nostre espai és més que una fleca; és un lloc on els moments quotidians es converteixen en records dolços. Ens trobaràs al mig del barri de la Bordeta de Lleida.


Per als amants de les tradicions catalanes, les nostres coques de recapte són un autèntic plaer. I si busques alguna cosa més dolça, les nostres vitrines desborden pastissos, tortes i brioixeria que faran les delícies del teu paladar.


Ens apassiona oferir productes de qualitat, utilitzant ingredients frescos i locals sempre que sigui possible. En cada mossegada, trobaràs el compromís amb l'autenticitat i l'amor per la fleca que ens defineix.


Et ve de gust un moment de plaer gastronòmic? Vina a visitar-nos, submergeix-te en la varietat de sabors que oferim i deixa que la teva visita sigui més que una compra, que sigui una experiència. Esperem veure't aviat a la nostra fleca pastisseria, on cada dia fornem somriures!

Horari

Dilluns a Divendres de 8h a 14h i de 17h a 20

Dissabte de 8h a 14h

Compartir a xarxes