• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Peixateria Ledesma

Peixateria Ledesma

Descripció

Endinsa't a la nostra peixateria de barri de la Bordeta de Lleida, on la frescor del mar arriba directament a la teva taula. En aquest racó local, ens enorgullim d'oferir-te el millor de l'oceà amb productes de alta qualitat i un sabor inigualable.


Seleccionem amb cura cada peça per garantir la frescor i la qualitat que mereixes. Des de peixos fins a mariscs, el nostre assortiment abasta una varietat d'opcions per satisfer tots els gustos i preferències.


A més, destaquem pel nostre compromís amb la sostenibilitat. Col·laborem amb proveïdors locals i respectem les temporades de pesca, assegurant que els nostres productes siguin respectuosos amb el medi ambient.


En la nostra peixateria, no només trobaràs peix fresc, sinó també un equip amable i expert disposat a assessorar-te en les teves eleccions culinàries. Sigui que busquis suggeriments de preparació o informació sobre la procedència dels nostres productes, estem aquí per ajudar-te.


Converteix la teva experiència culinària en quelcom excepcional amb els deliciosos tresors del mar que oferim. Visita'ns i descobreix per què som la peixateria de confiança al nostre estimat barri de la Bordeta de Lleida.

Horari

Dilluns a Dijous de 8h a 14h

Divendres de 8h a 14h i de 17h a 20h

Dissabte de 08,30h a 14h

Compartir a xarxes