• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Òptica Eyga

Òptica Eyga

Descripció

A la nostra òptica, ubicada dins del barri de la Bordeta de Lleida, oferim una gamma completa de serveis per cuidar de la teva salut visual. Amb professionals qualificats en òptica-optometria, posem a la teva disposició els serveis més avançats per assegurar-te una visió òptima.


L'ÒPTICA-OPTOMETRISTA realitza revisions exhaustives per avaluar la teva vista i proporcionar-te la graduació més precisa. A més, la nostra especialització en CONTACTOLOGIA assegura que trobis les lents de contacte perfectes per a les teves necessitats i estil de vida.


Destaquem en ORTOQUERATOLOGIA, una opció innovadora que pot corregir la teva vista durant la nit perquè puguis gaudir d'una visió clara durant el dia sense necessitat de lents.


Amb tecnologia avançada, realitzem RETONOGRAFIES per avaluar la salut de la teva retina, i la tonometria per mesurar la pressió ocular, essencial per prevenir problemes com el glaucoma.


A més, oferim TERÀPIA VISUAL per millorar la teva capacitat de concentració i coordinació ocular. A la nostra òptica, el teu benestar visual és la nostra prioritat. Confia en nosaltres per cuidar de la teva visió amb serveis de qualitat i una atenció personalitzada.

Horari

Dilluns, Dimarts i Dijous de 9:30h a 13:30h i de 17h a 20h

Dimecres i Divendres de 9:30h a 16h

Dissabtes de 9:30h a 13:30h

Compartir a xarxes