• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Novadmin

Novadmin

Descripció

Des de novembre de 2003, NovAdmin Property Management ha acumulat anys d'experiència de forma independent, transparent i eficaç en el camp de l'administració de comunitats de propietaris, gestió de patrimoni, mercat immobiliari i advocacia. Ens hem consolidat indiscutiblement en el mercat de la província de Lleida (ara des del barri de la Bordeta), Barcelona i Tarragona. Disposem de la solvència, la satisfacció dels propietaris i la garantia del suport dels Col·legis Professionals en els quals estem inscrits.


Estem compromesos a oferir un servei esmerat i estalviar diners a les comunitats, cercant una reducció de despeses fixes i extraordinàries. Garantim la completa independència dels industrials, l'honestedat i transparència comptable i fiscal en el nostre dia a dia.


Oferim immediatesa i complementarietat en les actuacions, comptant amb un equip de col·laboradors altament qualificats. Ens caracteritza la proximitat i el tracte directe amb el client, oferint serveis complementaris com assessoria laboral, fiscal comptable i assegurances.


Proximitat

Coneixem tant el mercat local com els interessos i necessitats dels nostres clients.


Competència

Els nostres treballadors posseeixen una excel·lent formació i estan sempre al dia dels canvis professionals, legals i tècnics en el sector.


Flexibilitat

Ens adaptem a les peticions i necessitats dels nostres propietaris, a més dels serveis d'administració, oferint productes i serveis personalitzats.


Transparència

La base d'una cooperació duradora és la confiança, i aquesta es basa en la claredat de totes les activitats que du a terme l'administrador, inclosos els costos derivats de la nostra gestió.


Seguretat

Tant per a la seva seguretat com per a la nostra, comptem amb un assegurança de responsabilitat civil que cobreix els danys a béns o al patrimoni, que fins a la data en cap moment hem hagut de necessitar pel nostre bon saber fer.

Horari

Dilluns a Divendres de 9h a 13,30h

Dissabte TANCAT

Compartir a xarxes