• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Nou logotip de l'Associació de Comerciants de la Bordeta

Nou logotip de l'Associació de Comerciants de la Bordeta

Guanyador del concurs de la creació del nou Logotip de l'Associació de Comerciants de la Bordeta

L'Associació de Comerciants de la Bordeta anuncia el guanyador del concurs de la creació del seu nou Logotip.


Amb gran satisfacció, l'Associació de Comerciants de la Bordeta, l’Ajuntament de Lleida i l'Institut Maria Rubies anuncien la guanyadora del concurs del logotip celebrat recentment. El concurs, que va rebre una participació entusiasta dels alumnes de l'institut, tenia com a objectiu crear un nou logotip que representés els valors i la identitat de l'associació.


Després de revisar una gran quantitat de propostes creatives i innovadores, el jurat ha seleccionat el disseny de l’estudiant  de l'Institut Maria Rubies, com a guanyador del concurs. El disseny guanyador es va destacar per la seva originalitat, impacte visual i capacitat per reflectir l'esperit de cooperació i dinamisme que caracteritza l'Associació de Comerciants de la Bordeta.


El nou logotip serà presentat oficialment, amb la participació de la Junta de l’Associació i representants de l’Ajuntament de Lleida en una cerimònia que tindrà lloc el pròxim 17 de juny a les 18:00 hores al centre cívic de la Bordeta. A l'acte, el guanyador rebrà un premi econòmic de 100€ i es reconeixerà la seva contribució amb un diploma commemoratiu.


Volem agrair sincerament a tots els participants pel seu esforç i creativitat. Cada proposta ha demostrat l'alta qualitat i dedicació dels nostres joves talents i ha fet que la decisió del jurat fos especialment difícil.


El nou logotip esdevindrà un símbol representatiu de la nostra associació i de la comunitat de la Bordeta, un emblema que promourà els valors del comerç local i la col·laboració entre veïns.