• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Moira

Moira

Descripció

Benvingut al nostre espai de creixement personal i espiritual. Al nostre comerç ubicat al mig del barri de la Bordeta de Lleida, t'oferim un camí cap a l'autoconeixement i la transformació. Explora les energies còsmiques a través de serveis com el tarot, pèndol hebreu i reiki, que et guiaran en la recerca de respostes i equilibri.


Oferim eines poderoses com la numerologia base 22, una disciplina que revela les teves forces i camins de vida. També proporcionem serveis de coaching, des del coaching de forces que potencia les teves habilitats fins al coaching emocional que t'ajuda a gestionar els teus sentiments i assolir el teu màxim potencial.


A més, ens especialitzem en la resolució de conflictes, proporcionant orientació per superar obstacles i trobar harmonia a la teva vida. El nostre compromís és crear un espai acollidor on puguis explorar el teu jo interior i descobrir el teu veritable propòsit.


Ja sigui que busquis orientació espiritual, eines per al creixement personal o resoldre conflictes a la teva vida, estem aquí per acompanyar-te en el teu viatge. Els nostres serveis abasten un espectre holístic per atendre totes les dimensions del teu ésser. Descobreix el potencial infinit que resideix en tu i dóna el primer pas cap a una vida plena i equilibrada.

Horari

Dilluns a Divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h

Dissabte de 10h a 13,30h

Compartir a xarxes