• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Materials J.Piñol

Materials J.Piñol

Descripció

Som el teu aliat local per a tot el que necessites per a les teves obres i projectes de millora de l'habitatge.


A la nostra botiga, ubicada al barri de la Bordeta de Lleida, oferim una àmplia gamma de materials de construcció de primera qualitat per assegurar-te que tinguis tot el necessari per dur a terme els teus projectes amb èxit. Ja sigui que estiguis remodelant la teva llar, construint des de zero o simplement realitzant petites reparacions, tenim el que necessites.


Des dels fonaments fins als acabats, oferim una àmplia selecció de productes, incloent materials de obra, parquets, fustes, articles per a banys, mobiliari, accessoris, griferia, elements de PVC, sistemes de fontaneria i una completa secció de ferreteria i bricolatge.


La nostra empresa està compromesa amb la qualitat i la satisfacció del client. El nostre personal està format i preparat per oferir-te assessorament personalitzat i ajudar-te a trobar les millors solucions per als teus projectes. Siguis un professional del sector o un particular que realitza feines de bricolatge, tenim el que necessites per fer-ho amb èxit.


Donem suport al teixit local i la proximitat, i estem encantats de ser la teva opció preferida per a tots els teus projectes de construcció i millora de l'habitatge. Vine a veure'ns i descobreix la qualitat, varietat i servei personalitzat que oferim. La teva comoditat és la nostra prioritat, i estem aquí per fer que la teva experiència de compra sigui tan fàcil i exitosa com sigui possible.

Horari

Dilluns a Divendres de 07,45h a 13h i de 15,30h a 19h

Dissabte de 9h a 13h

Compartir a xarxes