• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Masqueit

Masqueit

Descripció

A Masqueit assessorem petites i mitjanes empreses durant el procés de transformació digital. Ubicats a Lleida, el nostre servei de consultoria t’ofereix tots els recursos necessaris per impulsar el teu negoci mitjançant la implementació de solucions IT.Ha arribat el moment de fer un pas endavant. Junts valorarem la millor opció tenint en compte la teva activitat i el teu sector, i t’aconsellarem la solució tecnològica adequada en funció de les necessitats reals del teu negoci.


Perquè sabem la tecnologia que necessita el teu negoci, volem ajudar-te.


T’acompanyem durant el procés de transformació digital per aconseguir la màxima eficiència a la teva empresa.


Amb els nostres recursos milloraràs en:

Productivitat, agilitat, mobilitat i seguretat.


Som especialistes en el desplegament de les solucions de col·laboració i mobilitat de Microsoft. Configurem els processos in situ i et formem perquè puguis integrar els nous recursos tecnològics per aconseguir el màxim benefici.


Perquè sabem que és important que triïs bé el teu assessor tecnològic per garantir i accelerar el camí cap a la transformació digital de la teva empresa, el nostre model de gestió es basa en la proximitat i el tracte personalitzat. Per fer-ho, un dels nostres agents t’acompanyarà durant el procés d’implementació tecnològica i s’encarregarà de dur a terme totes les demandes de l’organització mitjançant un seguiment continu i exhaustiu.


Coneix els nostres serveis. Volem ser el teu partner tecnològic.

Horari

Dilluns a Divendres de 9h a 21h

Dissabte TANCAT

Compartir a xarxes