• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Mapfre La Bordeta

Mapfre La Bordeta

Descripció

MAPFRE La Bordeta és una oficina delegada.


Oferint tot el que representa MAPFRE com a multinacional asseguradora, des del barri de la Bordeta de Lleida. Els nostres serveis abasten una àmplia gamma de sectors, incloent assegurances d'automòbils, salut, vida, llar i altres productes financers. Ens distinguim pel nostre compromís amb la innovació, sostenibilitat i responsabilitat social corporativa. A més dels seus serveis d'assegurances, oferim solucions de reassegurança i serveis de gestió d'actius. Amb una presència global, MAPFRE s'ha consolidat com una marca de confiança i compromesa amb la protecció i benestar dels seus clients.


Oferim una atenció personalitzada i directa, a través de professionals qualificats, integrats a la Xarxa Comercial més amplia de l'Assegurança.


Ubicats a l'avinguda de Flix, 23 del barri de la Bordeta de Lleida. Disposem de la gamma més complerta de solucions asseguradores i financeres per satisfer totes les seves necessitats a nivell personal, familiar, professional i empresarial, sempre amb la màxima qualitat i eficiència en el servei al preu més competitiu.

Horari

Dilluns a Dijous de 9:30h a 14h i de 17:30h a 20h

Divendres de 9:30h a 14h i de 17:30h a 19h 

HORARI d'ESTIU:

Dilluns a Divendres de 9h a 15h

Compartir a xarxes