• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Lleida Digital

Lleida Digital

Descripció

LleidaDigital, som molt més que una simple botiga d'informàtica: som el teu soci tecnològic de confiança. Situats al barri de la Bordeta de Lleida, oferim una àmplia gamma de productes i serveis per satisfer totes les teves necessitats tecnològiques. Des d'ordinadors d'última generació i accessoris fins a solucions de programari i maquinari, aquí trobaràs tot el que necessites per millorar la teva vida digital.


El nostre equip d'experts sempre està disponible per assessorar-te, ja sigui que necessitis actualitzar el teu equip, solucionar problemes tècnics o configurar un sistema personalitzat. Ens enorgullim d'oferir un servei proper i personalitzat, adaptant-nos a cada client, tant si ets un professional, un estudiant o simplement un apassionat de la tecnologia.


A més de les nostres solucions de venda, oferim servei tècnic especialitzat, reparació d'ordinadors, instal·lació de xarxes i assistència a domicili. El nostre compromís és garantir que la teva tecnologia funcioni de manera òptima, perquè puguis centrar-te en el que realment importa.


Visita'ns a LleidaDigital i descobreix per què som l'elecció preferida en informàtica al barri de la Bordeta de Lleida.


Estem aquí per ajudar-te a treure el màxim partit a la tecnologia!

Horari

De Dilluns a Divendres de 9,30h a 13,30h i de 17h a 20h

Dissabtes de 10h a 13,30h

Compartir a xarxes