• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
La Botiga de la Cris

La Botiga de la Cris

Descripció

Benvinguts al nostre petit racó de benestar, un herbolari dedicat a oferir-vos el millor en productes naturals i ecològics. Som més que una simple botiga de barri; som un espai compromès amb la salut i el benestar holístic.


La nostra selecció de productes inclou des de herbes i infusions fins a suplements nutricionals, tot provenint de fonts naturals i ecològiques. Treballem de prop amb proveïdors locals per garantir la frescor i la qualitat dels nostres productes. Experts en dietètica i fisioteràpia i sempre disponibles per oferir-vos consells personalitzats, assegurant que trobeu exactament el que necessiteu per millorar la vostra salut.


A més dels productes, oferim una àmplia gamma de llibres de salut per ampliar el vostre coneixement i impulsar el vostre viatge cap a un estil de vida més sa. La nostra secció de cosmètica natural us convida a descobrir productes de bellesa que mimin la vostra pell de manera natural i respectuosa.


A més, som apassionats de la musicoteràpia i oferim una selecció de música relaxant i terapèutica per acompanyar-vos en el vostre viatge cap a l'equilibri i la serenitat.


Us convidem a explorar el nostre petit paradís de benestar, on cada producte i servei està dissenyat per fomentar la salut, la cura personal i la connexió amb la natura. Aprofiteu la vostra visita per descobrir les meravelles del benestar natural i ecològic.

Horari

Dilluns a Divendres de 9h a 13,30h i de 17,00 a 20,00h

Dissabtes de 9h a 13h

Compartir a xarxes