• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Kids&Us Parc de l'Aigua

Kids&Us Parc de l'Aigua

Descripció

Benvinguts a l'Acadèmia d'Anglès "Kids and Us"!


Vols que els teus fills aprenguin anglès de manera efectiva i divertida? Doncs "Kids and Us" és l'opció perfecta! Ubicats al encantador barri de La Bordeta a Lleida, la nostra acadèmia està dissenyada específicament perquè els nens desenvolupin les seves habilitats lingüístiques en un ambient acollidor i estimulant.


A "Kids and Us", oferim cursos per a totes les edats infantils, des de nadons fins a adolescents. El nostre mètode d'ensenyament es basa en la immersió total i l'aprenentatge natural, similar a com els nens adquireixen la seva llengua materna. Els nostres professors són nadius i altament qualificats, amb una passió per l'ensenyament i el desenvolupament infantil.


Les nostres classes són dinàmiques i estan plenes d'activitats interactives que mantenen els nens interessats i motivats. Utilitzem contes, cançons, jocs i projectes creatius per fer de l'aprenentatge de l'anglès una experiència emocionant i memorable. A més, treballem amb grups reduïts per assegurar una atenció personalitzada i el progrés individual de cada nen.


A "Kids and Us", també oferim tallers i esdeveniments especials perquè els nens puguin practicar anglès en diferents contextos i situacions, fomentant la confiança i la fluïdesa.


No deixis passar aquesta oportunitat per donar als teus fills un avantatge en el seu futur educatiu i professional! Vine i forma part de la nostra comunitat a "Kids and Us", on aprendre anglès és una aventura divertida i enriquidora.


Inscriu-te avui i comença a veure el progrés dels teus fills en l'idioma anglès!

Horari

tots els dies de 9 a 22h

Compartir a xarxes