• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Ilerpapel

Ilerpapel

Descripció

La nostra empresa està especialitzada en la venda d'articles de papereria al major. Ens dediquem a proveir a comerços i empreses amb una àmplia gamma de productes de papereria de gran qualitat.


Com a majorista, entenem la importància de l'eficiència i la varietat en el teu negoci. Oferim un catàleg extens que inclou subministraments d'oficina, material escolar, productes d'embalatge i molt més. El nostre compromís és proporcionar-te productes que compleixin amb els estàndards més exigents i que satisfacin les necessitats dels teus clients.


Treballem amb marques reconegudes i productes de darrera generació per garantir que el teu estoc sigui sempre competitiu i actualitzat. El nostre equip està compromès a oferir-te un servei àgil i eficient, assegurant lliuraments puntuals i una atenció personalitzada per satisfer les teves necessitats específiques.


Si busques un soci fiable per proveir el teu negoci, confia en nosaltres com el teu proveïdor majorista de confiança. Contacta amb nosaltres i descobreix com podem potenciar el teu èxit comercial! Ens trobaràs al barri de la Bordeta de LLeida!

Horari

Lunes a Viernes de 9h a 13,30h y de 16h a 19h

Sábado CERRADO

Compartir a xarxes