• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Fruites Badia

Fruites Badia

Descripció

Benvinguts a la nostra fruiteria amb més de 30 anys d'experiència, un racó fresc i viu on la qualitat i la frescor dels productes són la nostra prioritat. A Fruites Badia, ens apassiona oferir una selecció variada de fruites i verdures que destaquen per la seva frescor i sabor excepcionals.


Treballem de prop amb els millors proveïdors locals assegurar-nos que la nostra mercaderia sigui sempre de primera qualitat. Des de les fruites i verdures més comunes fins a opcions més exòtiques, tenim tot el que necessites per crear plats deliciosos i saludables.


A més del nostre assortiment diari, també oferim cistelles de nadal personalitzades, amb productes frescos i gourmet que esdevenen regals únics per a aquells que estimes. La nostra botiga no és només un lloc on comprar, sinó un espai on esdevenir part d'una comunitat que aprecia la frescor, la salut i el sabor autèntic.


Amb un equip amable i servicial, i des del barri de la Bordeta de Lleida, estem per respondre a les vostres preguntes, oferir consells sobre els millors productes i assegurar-nos que cada visita sigui una experiència agradable. Gràcies per confiar en nosaltres durant tots aquests anys. Us esperem a Fruites Badia per compartir amb vosaltres la nostra passió per la fruita i la verdura fresca.

Horari

Dilluns a Dissabte de 9h a 20h

Compartir a xarxes