• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Floristera Canales

Floristera Canales

Descripció

Endinsa't en el fascinant món de la floristeria, on la màgia de les flors es barreja amb la creativitat per embellir els moments més especials de la teva vida. A la nostra botiga del barri de la Bordeta de Lleida, ens especialitzem en la creació d'ambients únics i memorables per a casaments, batejos i comunions.


Des de romàntics rams de núvia fins a impressionants decoracions florals per a esdeveniments, el nostre talentós equip treballa per capturar l'essència de cada ocasió. Oferim una àmplia gamma de serveis, des de la confecció d'exquisits rams fins a la creació de dissenys florals per a aparadors i esdeveniments corporatius.


Destaquem pel nostre enfocament personalitzat, on cada creació floral s'adapta als teus gustos i preferències. A més, ens enorgulleix oferir una exclusiva selecció de plantes artificials de gran qualitat que aporten un toc de verdor durador a qualsevol espai.


Per a les núvies, el nostre servei especialitzat garanteix que cada ram sigui una expressió única d'amor i estil. A més, ens apassiona la creació d'aparadors florals que captiven i atreuen els que passegen pel nostre establiment.


Ja sigui que estiguis planejant un casament de somni, un bateig íntim o una comunió especial, estem aquí per transformar les teves idees en realitat. Descobreix la màgia de les flors amb nosaltres i permet que els nostres arranjaments florals afegeixin un toc inoblidable als teus moments més preuats. Visita la nostra botiga i deixa que les flors expliquin la teva història!

Horari

Dilluns a Dissabte de 9h a 13,30h i de 17h a 20h

Compartir a xarxes