• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
EuroReclams

EuroReclams

Descripció

Benvingut a la nostra botiga local, el teu destí per a una varietat excepcional de productes. Estem especialitzats en objectes publicitaris que destaquen la teva marca, des de bolígrafs personalitzats fins a articles promocionals únics. A més, oferim una àmplia gamma d'articles per a aniversaris, des de decoracions fins a regals especials que faran inoblidable aquest dia especial.


En l'àmbit professional, proporcionem i serigrafiem roba de treball d'alta qualitat i uniformes que reflecteixen la imatge corporativa de la teva empresa. També ens enorgulleix presentar una selecció diversa de roba esportiva i complements, ideals per mantenir-te actiu i còmode.


Ens comprometem amb la sostenibilitat oferint productes ecològics i de papereria que vetllen pel medi ambient. A més, comptem amb una varietat d'articles de regal personalitzables que són perfectes per a esdeveniments corporatius i obsequis empresarials.


Descobreix la diferència de triar local, des del barri de la Bordeta de Lleida. El nostre compromís amb la qualitat, la varietat i el servei personalitzat ens distingeix. Donar suport a la nostra botiga és donar suport a la Bordeta. T'animem a explorar i trobar els productes perfectes per a les teves necessitats!

Horari

Dilluns i Dimarts de 9,45h a 13,30h

Dimecres de 9,45h a 13,30h i de 16h a 20h

Dijous i Divendres de 9,45h a 13,30h

Dissabte TANCAT

Compartir a xarxes