• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Esther Aznar Criado SL

Esther Aznar Criado SL

Descripció

Benvingut a la nostra assessoria al cor de la Bordeta de Lleida!


A la nostra oficina, ens dediquem amb passió a oferir serveis integrals de gestió empresarial, assessoria comptable i fiscal per a empreses i autònoms. Sabem que cada negoci és únic, per la qual cosa oferim solucions personalitzades adaptades a les teves necessitats específiques.


El nostre experimentat equip està especialitzat en la presentació d'impostos i ofereix suport complet en qüestions fiscals. Ens encarreguem que compleixis amb totes les obligacions tributàries i t'ajudem a optimitzar la teva càrrega fiscal.


Per als autònoms, proporcionem serveis dissenyats per simplificar la gestió diària de la teva activitat. Des de la comptabilitat fins a la presentació d'impostos, estem aquí per assegurar-nos que puguis centrar-te a fer créixer el teu negoci mentre nosaltres ens ocupem dels aspectes administratius.


A la nostra assessoria, no només oferim serveis professionals, sinó que també ens esforcem per establir relacions de confiança i col·laboració a llarg termini amb els nostres clients. T'acompanyem en cada pas del camí, oferint-te la tranquil·litat i la seguretat que necessites per assolir els teus objectius empresarials.


Si busques una assessoria compromesa, eficient i dedicada al teu èxit, has arribat al lloc correcte! Contacta'ns i descobreix com podem ajudar-te a assolir les teves metes empresarials!

Horari

Dilluns a Divendres de 9h a 14h i de 17h a 20h

Dissabte TANCAT

Compartir a xarxes