• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Estanc Trilla

Estanc Trilla

Descripció

El nostre estanc ha estat servint al nostre barri de la Bordeta amb dedicació i passió durant molts anys! Som més que un simple estanc; som un punt de trobada on la gent del barri pot trobar una àmplia selecció de productes de tabac, papereria, llibres, jocs de loteria i moltes altres coses que fan la vida quotidiana més rica i interessant.


Des de les marques de tabac més conegudes fins a les cigarretes artesanals, oferim una gamma diversificada per satisfer els gustos de tots els nostres clients.


A més, estem compromesos amb la salut i el benestar de la nostra comunitat, oferint alternatives per a aquells que volen deixar de fumar, com ara productes de vaporització i consells informatius. La nostra missió és ser un recurs integral per als residents del barri de la Bordeta de Lleida, sempre buscant formes noves i innovadores de satisfer les seves necessitats canviant.


Amb una combinació de tradició i modernitat, l'estanc és un lloc on tots són benvinguts i on es crea una connexió autèntica amb els membres de la comunitat. Siguis un fumador ocasional, un apassionat lector o algú que simplement busca un lloc amigable on comprar, esperem que la teva pròxima visita sigui una experiència positiva i memorable.

Horari

Dilluns a Divendres de 9h a 14h i de 17h a 20h

Dissabte de 9h a 14h

Compartir a xarxes