• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Espai Digital

Espai Digital

Descripció

Som la teva destinació integral per a totes les teves necessitats publicitàries i d'estampació. Ens enorgullim d'oferir una àmplia gamma de serveis, des de la impressió digital i la publicitat fins a l'estampació tèxtil, accessoris per a vehicles i molt més.


En l'àmbit de la impressió, som experts en catàlegs, targetes de visita i molt més. Transformem les teves idees en realitat amb la última tecnologia d'impressió digital, garantint resultats nítids i vibrants.


L'estampació tèxtil és una altra de les nostres especialitats. Personalitzem peces amb el teu disseny, ja sigui per a ús personal o promocional. Des de samarretes i jerseis fins a accessoris, creem productes únics que destaquen.


No ens aturem aquí. També oferim accessoris per a vehicles personalitzables, des de vinils fins a plaques decoratives. Eleva la imatge del teu vehicle amb la nostra gamma d'opcions.


A més, ens destaquem en la creació de catàlegs, bosses de compra i complements personalitzats per a les teves necessitats específiques. Ja sigui que estiguis promocionant el teu negoci o preparant un esdeveniment especial, estem aquí per oferir-te solucions visuals excepcionals.


A la nostra botiga, del barri de la Bordeta de Lleida, la creativitat i la qualitat es fusionen per oferir-te resultats que superen les expectatives. També ens pots fer les comandes des de la nostra botiga virtual. Confia en nosaltres per donar vida a les teves idees i portar la teva marca al següent nivell. Visita'ns i descobreix com podem fer que la teva visió prengui vida.

Horari

Dilluns a Divendres de 9h a 14h i de 16,30h a 20h

Dissabte de 9,30h a 13h

Compartir a xarxes