• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Encesa dels llums de Nadal

Encesa dels llums de Nadal

Encesa dels llums de Nadal al barri de la Bordeta de Lleida

Il·lusió i Esperit Nadalenc al Nostre Barri de la Bordeta.


En la màgica nit del passat divendres, el barri de la Bordeta va viure un esdeveniment extraordinari que va marcar l'inici de la temporada nadalenca: l'enllumenat de llums. Amb la participació activa de la comunitat local, aquest esdeveniment es va convertir en una celebració plena d'il·lusió i esperit nadalenc.


Des de la plaça principal fins als carrers més emblemàtics, el barri es va il·luminar amb una espectacular exhibició de llums, creant un ambient festiu i acollidor. Veïns de totes les edats es van congregar per gaudir d'aquest moment tan especial, compartint rialles, abraçades i bons desitjos.


L'enllumenat de llums no només va ser un espectacle visual deslumbrant, sinó també una oportunitat per reforçar els llaços comunitaris. Negocis locals es van sumar a la iniciativa decorant aparadors i façanes, contribuint a embellir encara més l'entorn.


L'esdeveniment va comptar amb la participació de grups musicals locals, cors infantils i l'esperada arribada del personatge més estimat de la temporada: Pare Noel. Els nens, amb els ulls plens d'admiració, van gaudir d'activitats especials i van rebre petits regals, afegint un toc de màgia a la vetllada.


L'enllumenat de llums a la Bordeta no només representa l'inici de les festivitats, sinó també la força i unió d'una comunitat que se sent orgullosa de celebrar junts. En aquests temps difícils, aquest esdeveniment va portar consol, recordant la importància de la solidaritat i l'esperança, portant alegria a cada racó del barri. Que aquestes llums brillin amb força durant tota la temporada, il·luminant els nostres cors i creant records inoblidables!