• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Dualb Estilistes

Dualb Estilistes

Descripció

Benvinguts a Dualb Estilistes, experts en colors i tècniques avançades. Amb una passió per les últimes tendències, oferim serveis de tallat, barberia i tractaments personalitzats que destaquen la vostra individualitat.


Especialitzats en tècniques com balayage, ombra, rossos vibrants i fangs, i aportem una perspectiva moderna a cada client. Aquestes tècniques artístiques ressalten la vostra bellesa natural i us transporten a les últimes tendències de la moda capil·lar.


Més que una visita a la perruqueria, des del nostre barri de la Bordeta de LLeida, oferim una experiència única. El nostre compromís amb el tracte personalitzat significa que cada client rep una atenció exclusiva, ajudant-vos a expressar la vostra identitat a través dels cabells. Treballem amb vosaltres per entendre les vostres preferències i adaptar cada servei a les vostres necessitats úniques.


Des de tallats moderns fins a tècniques de coloració innovadores, ens mantenim a l'avantguarda de les últimes tendències. La nostra missió és que us sentiu còmodes i confiats amb el vostre estil, oferint solucions que compleixin les vostres expectatives.


Us convidem a gaudir d'una experiència capil·lar única, on la creativitat i l'expertesa es combinen per crear obres d'art personalitzades. Deixeu-nos ser part del vostre viatge de bellesa i descobrir les meravelles que podem aconseguir junts. Reserveu la vostra cita avui mateix per abraçar la vostra nova i millorada imatge.

Horari

Dilluns a Divendres de 9h a 13h i de 15h a 19h

Dissabte de 9h a 14h

Compartir a xarxes