• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Delícies Cafeteria i Vermuteria

Delícies Cafeteria i Vermuteria

Descripció

La cafeteria i vermuteria de la Bordeta de Lleida!


En el nostre acollidor establiment, t'oferim una experiència única de cafè i vermut. Amb una àmplia selecció de cafès d'alta qualitat, aconseguim oferir-te el millor sabor en cada tassa. Ja sigui que prefereixis un intens cafè negre, un cremós cappuccino o un refrescant cafè gelat, tenim la varietat perfecta per satisfer els teus gustos.


A més del nostre exquisit cafè, també destaquem com a vermuteria, oferint una selecció de vermut de qualitat perquè puguis gaudir d'un moment de relax amb amics o família. Amb la nostra ambientació càlida i acollidora, et convidem a provar els nostres vermut casolans i altres begudes delicioses.


A la nostra cafeteria, no només et convidem a gaudir de begudes de primera qualitat, sinó que també oferim una àmplia selecció de snacks i dolços que acompanyen perfectament els teus moments de plaer. Des de pastes fresques fins a delicioses galetes, trobaràs el complement ideal per acompanyar el teu cafè o vermut.


Ja sigui que vulguis començar el teu dia amb un deliciós cafè matinal, o relaxar-te amb un bon vermut a la tarda, estem aquí per fer que cada moment sigui especial. La nostra cafeteria i vermuteria és el lloc perfecte per retrobar-te amb amics, fer una reunió informal o simplement gaudir d'un moment de pau i plaer.


T'esperem amb els braços oberts per oferir-te una experiència inoblidable de cafè i vermut a la Bordeta de Lleida. Vine i gaudeix dels autèntics sabors que tenim per a tu!

Horari

Dilluns, Dimecres, Dijous i Divendres de 7h a 22h

Dimarts de 7h a 10h

Dissabte i Diumenge de 7,30h a 15,30h

Compartir a xarxes