• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Deia Loures Festes

Deia Loures Festes

Descripció

Vols una decoració i no saps per on començar?


Deia Loures Festes, situat al barri de la Bordeta de Lleida, t'ofereix 5 raons per llogar a la celebració de la teva festa:


Economia Financera. Millor relació qualitat-preu. Quan llogues, només pagues per utilitzar l'article aquell dia, la qual cosa redueix enormement la teva inversió. Paga exactament el que necessites: la millor relació qualitat-preu.


Varietat i Novetats. No estàs limitat a un sol estil, la ubicació et permet somiar i crear escenaris únics, amb peces dels més diversos estils, una àmplia gamma de colors, textures i materials. Amb cada celebració realitzada, rebràs elogis i admiració dels teus amics per la teva versatilitat i innovació.


Cura del Medi Ambient. Quan llogues articles per a les teves festes, redueixes els residus, no acumules. Per tant, ajudes a reduir l'impacte ambiental. El medi ambient és un tema molt important per a la nostra empresa.


Espai d'Emmagatzematge. Les decoracions per a festes ocupen molt espai; quan llogues, evites l'acumulació d'articles als armaris, alliberant així espai.


Seguretat i Assessorament. Si compres articles per a la teva festa, és possible que tinguis preguntes sobre l'ús i la qualitat dels mateixos. En llogar amb una empresa especialitzada, tens la seguretat que els articles ja han estat provats i són de qualitat superior, ja que valoren la durabilitat. A més, tens instruccions de muntatge i algú a qui recórrer si succeeix algun imprevist.


Si encara tens dubtes, a què esperes? T'animem a que ens visitis i t'expliquem com ho fem tan bé!

Horari

Dilluns TANCAT - ONLINE

Dimarts a Divendres de 9,30h a 14h y de 16,30h a 20h

Dissabte de 10h a 14h

Compartir a xarxes