• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Concurs d'Aparadors

Concurs d'Aparadors

L'Associació de Comerciants de La Bordeta de Lleida organitza el seu 21è concurs d’aparadors.

L'Associació de Comerciants de La Bordeta organitza el 21è concurs d’Aparadors per premiar la creativitat i l’esforç dels comerciants del barri.

El concurs es divideix en 3 categories: originalitat, il·luminació i producte. Tots els comerços del barri de La Bordeta de Lleida estan convidats a participar i a demostrar la seva habilitat en l’art de l’aparadorisme.

El jurat valorarà els aparadors amb criteris com la innovació, la coherència amb la temàtica del comerç i la combinació de colors i materials.

No us ho perdeu! Aparadeu els vostres comerços i participeu en el 21è concurs d’aparadors de La Bordeta!

L'Associació de Comerços del nostre barri de la Bordeta està emocionada d'anunciar aquest Concurs d'Aparadors, una oportunitat emocionant per a les botigues locals mostrar la seva creativitat i atraure l'atenció dels clients. Aquesta iniciativa té com a objectiu potenciar la vitalitat del nostre teixit comercial i destacar la diversitat i originalitat de les nostres botigues.

Participar en el concurs és senzill. Les botigues interessades han de decorar els seus aparadors amb temes creatius i festius. Des de la finestra més petita fins a l'establiment més gran, tothom és benvingut a mostrar la seva originalitat. Els criteris d'avaluació inclouran la creativitat, l'ús de materials sostenibles i l'atractiu visual.

El jurat estarà format per membres de l'Associació de Comerciants de la Bordeta i personalitats destacades de la nostra comunitat. Els guanyadors no només rebran un reconeixement públic, sinó que també gaudiran de promoció a través de les xarxes socials i altres mitjans locals. A més, establirem una ruta d'aparadors recomanada per animar a tots a explorar les obres d'art comercials.

Amb aquest concurs, busquem fomentar la col·laboració i la creativitat, consolidant els nostres comerciants com a pilars de la identitat local. Un aparador únic pot convertir-se en una obra d'art que impulsa el sentiment comunitari i incentiva el suport als negocis locals.

Animem tothom a participar en aquesta experiència única i a gaudir de l'encant que les nostres botigues locals ofereixen. Descobreix la creativitat que es desplegarà a cada aparador i celebra la singularitat de la nostra comunitat comercial. El Concurs d'Aparadors és més que una competició; és una celebració de la diversitat i la vitalitat dels nostres comerciants locals.