• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Clínica Dental Segrià

Clínica Dental Segrià

Descripció

Benvingut a Dental Segrià!


Des de l'any 1999 ajudant a crear somriures a la ciutat de Lleida. Als nostres centres trobarà un tracte cordial i es sentirà com a casa. El nostre objectiu és vetllar pel seu somriure des que entra per la porta, i tots els processos de la nostra clínica estan centrats en fer-lo sentir bé.


Visiti'ns si vol millorar el seu somriure, la primera visita és gratuïta i a més disposem de moltes facilitats perquè el cost del tractament no li impedeixi lluir un esplèndid somriure. Ara també estem al barri de la Bordeta de LLeida.


PRIMERA VISITA GRATUÏTA

Vingui a informar-se de com podem millorar el seu somriure i fer-lo sentir millor. Li realitzarem un diagnòstic, un pla de tractament i un pressupost de manera totalment gratuïta.


TOTES LES ESPECIALITATS

Als nostres centres disposem de metges especialistes en tots els àmbits de l'odontologia que l'ajudaran a trobar la millor solució pel seu problema.


FINANÇAMENT DELS TRACTAMENTS

Posem a la seva disposició nombroses formes de pagament perquè el preu no sigui un problema i podem finançar fins al 100% del seu tractament fins a 5 anys i sense interessos fins a un any.

Horari

Dilluns i Dimarts de 9h a 20h

Dimecres a Divendres de 9h a 17h

Compartir a xarxes