• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Casa Pons Forners

Casa Pons Forners

Descripció

La nostra fleca artesana del barri de la Bordeta de Lleida, un autèntic refugi per als amants del bon pa i els productes tradicionals. Amb el nostre forn de pedra giratori, busquem portar-vos la màgia de la paleta artesana directament a les vostres taules. La nostra passió per la bona rebosteria es reflecteix en cada fornada, amb aromes irresistibles i sabors autèntics.


La nostra especialitat indiscutible són les coques de recapte, les autèntiques coques de recapte de Lleida! una delícia de la nostra terra que elaborem amb ingredients frescos i de primera qualitat. Les nostres coques són un homenatge a la tradició i a la riquesa dels sabors locals, oferint-vos una experiència única a cada mossegada.


A més del nostre assortiment de coques, oferim una àmplia varietat de pans artesans, brioches, i altres delícies que segurament conquistaran els paladars més exigents. La nostra botiga ubicada al mig de la Bordeta, és un lloc on podeu gaudir d'un ambient acollidor i amigable mentre trieu la vostra selecció de productes frescos.


Estem compromesos amb la qualitat i la tradició, i cada dia treballem per mantenir viva l'autèntica artesania del pa. Visiteu-nos i descobriu la satisfacció d'una paleta artesana que compleix amb els estàndards més alts i captiva els sentits amb autenticitat i passió.

Horari

Dilluns a Divendres de 8h a 14h i de 17h a 20h

Dissabtes de 8h a 14h

Compartir a xarxes