• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Cansaladeries J. Piñol

Cansaladeries J. Piñol

Descripció

Benvinguts a la Cansaladeries J. Piñol, el teu destí gourmet al cor del barri de la Bordeta de Lleida. Som més que una carnisseria; som artesans de la qualitat i el sabor.


A la Cansaladeries J. Piñol, seleccionem amb cura els millors productes per oferir-te una experiència culinària excepcional. Des de les opcions de tallats més fresques fins als embotits més delicats, cada producte reflecteix la nostra passió per la tradició i la qualitat.


Per als dies quan el temps és limitat, descobreix la nostra gamma de plats precuinats, cuinats amb l'amor i la dedicació que caracteritzen la nostra carnisseria. Ja sigui per emportar o per a una àpat ràpid, garantim una explosió de sabors que et farà tornar per més.


Al nostre establiment, la proximitat significa coneixença i confiança. Ens enorgulleix ser part activa del barri de la Bordeta, oferint als residents la millor selecció de productes frescos i deliciosos.


A la Cansaladeries J. Piñol, no només venem carn, creem connexions. Uneix-te a nosaltres en aquest viatge culinari, on cada compra és una experiència única i cada àpat una celebració dels autèntics sabors. Agraïm la teva preferència i esperem veure't aviat!

Horari

Dilluns a Divendres de 9h a 21h

Dissabte de 8h a 14h

Diumenge TANCAT

Compartir a xarxes