• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Barberia Elisabeth Piñol

Barberia Elisabeth Piñol

Descripció

Benvingut a la Barberia Elisabeth Piñol al cor del nostre barri de la Bordeta de Lleida!


A la nostra barberia, no només oferim tallades de cabell, sinó una experiència de barberia única que fusiona l'estil clàssic amb les últimes tendències. El nostre equip de barbers apassionats està aquí per transformar el teu aspecte i fer-te sentir segur i amb estil.


Descobreix la nostra experiència que domina tant els tallats clàssics com les últimes tècniques de barberia. Ens enorgulleix ser part activa de l'animada escena local, oferint serveis d'alta qualitat que van més enllà del simple tall de cabell.


A la Barberia Elisabeth Piñol, cada client és únic. Ens esforcem per crear un espai inclusiu on tothom es senti benvingut. El nostre ambient relaxat i modern et convida a gaudir de la teva visita, ja sigui per a un canvi de look complet o simplement un manteniment ràpid.


Més que una barberia, som un punt de trobada per a la comunitat. Organitzem esdeveniments, col·laborem amb negocis locals i ens comprometem a contribuir al teixit social del nostre barri.


Explora les nostres opcions de serveis, des de tallades de barba i cabell fins a tractaments de cura facial. A més, oferim productes exclusius per a la cura a casa, seleccionats especialment per mantenir el teu estil impecable.


Reserva la teva cita ara i uneix-te a la nostra experiència! Estem aquí per realçar el teu estil, redefinir la barberia i ser part de la teva història.


Gràcies per escollir-nos, t'esperem amb les tisores afilades i la millor atenció!

Horari

Dilluns a Divendres de 9h a 13h i de 16h a 20h

Dissabte de 8h a 14h

Compartir a xarxes