• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Bar Trutinet

Bar Trutinet

Descripció

Benvingut al nostre acollidor bar de tapes al cor del barri de la Bordeta de Lleida! Al nostre establiment, ens enorgullim d'ofrir-te una autèntica experiència culinària de país, on la passió per la gastronomia es combina amb l'ambient acollidor i familiar que caracteritza els bars de barri.


El nostre menú està elaborat amb cura per deleitar el teu paladar amb una varietat de sabors tradicionals. Des de clàssics com ara patates braves i truita de patates fins a les nostres creacions úniques de tapes.


A més de la nostra deliciosa selecció de tapes, també oferim una àmplia secció de vins, cerveses i més per acompanyar la teva experiència. El nostre equip està sempre disposat a recomanar-te la combinació perfecta per realçar els sabors de cada plat.


Al nostre bar de tapes, ens esforcem per crear un ambient càlid i acollidor on et sentis com a casa. Ja sigui que vinguis a gaudir d'un sopar tranquil entre amics o a celebrar una ocasió especial, estem aquí per oferir-te un servei excepcional i una experiència inoblidable.


Et convidem a que ens visites i descobreixis per què som el lloc preferit pels amants del bon menjar i la bona companyia al nostre estimat barri de la Bordeta. Esperem veure't aviat al nostre bar de tapes!

Horari

Tots els dies de 6h a 12h

Compartir a xarxes