• Benvinguts al nostre aparador
Comerç de proximitat   CAT | ES
Adm. LOTERIA N.9

Adm. LOTERIA N.9

Descripció

L'administració de Loteries núm. 9, el teu lloc de sort per a emocions i somnis. Amb anys d'experiència, som el teu destí confiable per a tots els jocs de sort, rascas, La Quiniela i, per descomptat, la Loteria de Nadal.


A la nostra botiga, no només oferim la possibilitat d'intentar la teva sort, sinó que també creem una atmosfera acollidora i alegre. Aquí, al barri de la Bordeta de Lleida, cada compra és més que un bitllet; és una oportunitat d'imaginar i somiar. La il·lusió de guanyar està sempre present, i estem aquí per compartir aquesta emoció amb tu.


A més, no t'oblidis de la Loteria de Nadal, una tradició que uneix a tothom en l'esperança i l'alegria de la temporada. Aquí pots trobar els teus dècims i compartir l'esperança de la sort amb altres membres de la comunitat.


Visita'ns i experimenta la diversió de provar la teva sort a la nostra Administració de Loteries. És molt més que un joc; és una oportunitat de fer realitat els teus somnis i de ser part d'una comunitat que celebra els moments màgics de la vida.

Horari

Dilluns a Divendres de 9h a 13,30h i de 17h a 20h

Dissabte de 9h a 13h

Compartir a xarxes